Cautare

1082 de rezultate pentru "mireille asterid popa" (5.00 secunde)
Liberalul de Bihor Cornel Popa a fost desemnat chestor al Camerei Deputatilor. El ii ia locul lui Dan Motreanu, devenit ministru al Agriculturii dupa revocarea din functie a platformistului Gheorghe Flutur.
El a precizat ca aceste presiuni se fac prin intermediul deputatului Nicolae Popa, fost lider al filialei Alba a PC, care si-a dat demisia din partid la inceputul anului si s-a inscris in PNL .
Dar, din cate se aude de la "ultima strigare", pe primul loc pentru Consiliul Local Municipal s-ar afla Madalina Popa, urmata pe locul doi de Danut Moisoiu - in prezent consilier municipal si unul dintre cei pe care anumiti democrat-liberali de la judet nu i-ar mai dori pe nici o lista si in nici un caz pe o pozitie eligibila.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias.
Liberalul Nicolae Vlad Popa, membru al comisiei, a explicat ca acest amendament este necesar din perspectiva unei tot mai intense participari a parlamentarilor romani la lucrarile forurilor europene.
La randul lor, pesedistii au ripostat amintind ca Florin Popa, consilier PSD, a fost suspendat din functie tocmai pentru ca era director la APDM, iar aceasta unitate nu are nici o legatura cu CL si Primaria municipiului.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
Florin Paslaru si Florin Popa au fost suspendati din functiile de membri ai legislativului local pe motiv ca sunt incompatibili cu aceasta functie. Dupa vizite la tribunal facute de cei doi, pesedistul Paslaru a fost declarat compatibil, dar Florin Popa a fost nevoit sa se declare invins.
Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; Lect. Dr. Emanuel Copilas, Ph.D Facultatea de stiint;e politice, "Universitatea de Vest" Timisoara;
Initiativa apartine deputatului liberal Cornel Popa.
Directorul general al Administratiei Pietelor Agroalimentare Galati, Emil Popa, le-a declarat razboi bisnitarilor basarabeni. ... Daca ii prind, ii dau afara si le distrug bunurile", a precizat Emil Popa.
Pe de alta parte, vicepresedintele PC Nicolae Popa a anuntat ca parlamentarii PC care nu respecta protocolul incheiat cu Alianta si care voteaza impotriva acesteia in Parlament vor fi sanctionati.
Potrivit sefului Garzii de Mediu, Octavian Marius Popa, noua taxa va fi introdusa daca Bruxellesul va obliga Bucurestiul sa renunte la taxa de prima inmatriculare. ... In opinia lui Popa, banii colectati din noua taxa pot fi utilizati pentru un program national de colectare a deseurilor auto.
La sedinta au participat Adriean Videanu si Cristian Radulescu (PD), Bogdan Olteanu (PNL), Daniela Popa (Partidul Conservator), Verestoy Attila (UDMR). „Probabil ca evaluarea nu va fi finalizata saptamana viitoare, dar este un inceput“, a spus deputatul Daniela Popa la sfarsitul reuniunii.
La fel si cei care cultiva cereale", a spus directorului DADR Dolj, Cornel Popa. ... "10-12% din suprafata agricola nu se lucreaza anual, cele mai multe la particulari, dar exista si 30.000 de hectare de nisipuri, unde nu se mai poate cultiva nimic", a precizat Cornel Popa.
Secretarul de stat in Ministerul Transpoturilor, Gheorghe Popa, a declarat, la Realitatea TV, ca trenurile de pe ruta Bucuresti -Constanta au intarzieri de 60-90 de minute, datorita accidentului feroviar produs sambata dimineata.
Senatorii Corina Cretu (PSD) si Nicolae Vlad Popa (PNL) si-au luat inima in dinti si au cerut ieri in plen mai multi bani pentru sejururile de la Strasbourg si Bruxelles.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Conservatorii, vesnici flamanzi de imagine, au anuntat candidatura Danielei Popa, dar aceasta nu are sanse decat daca se retrag toti ceilalti candidati.
Dupa demisia lui Adrian Nastase, in lupta pentru sefia Camerei Deputatilor, PSD a anuntat ca il vor sustine pe Valer Dorneanu, in aceeasi cursa inscriindu-se, din partea PC, Daniela Popa.
google-analytics.com